Coronavirus – Praktijk Meuwissen Monquil – Haarlem
Header afbeelding
Praktijk Meuwissen Monquil
Schotersingel 155 2023 AD
Haarlem

Coronavirus

Maatregelen rondom Corona

Door de huidige adviezen betreffende Covid-19 en de toegenomen druk op onze huisartsenpraktijk vragen we uw begrip voor de volgende maatregelen:
Heeft u geen klachten, maar vragen over het corona virus? Kijkt u dan eerst op www.thuisarts.nl, of bel het landelijk informatienummer: 0800-1351.
1. Komt u niet naar de praktijk wanneer u geen afspraak heeft.
2. Kom niet naar de praktijk zonder eerst telefonisch contact op te nemen.
3. Bent u verkouden, heeft u last van hoesten of keelpijn, zonder koorts en benauwdheid, blijf dan thuis. Beoordeling door de huisarts is niet nodig. Indien u erg ziek bent met koorts en/of benauwdheid overleg dan telefonisch met de assistente.
4. De assistente zal, zoals u gewend bent, het spreekuur zo goed mogelijk plannen. Het kan zijn dat u voor niet dringende zaken langer moet wachten op een afspraak.
5. Waar mogelijk handelen we uw hulpvraag telefonisch of via een videoconsult af, in plaats van een afspraak op het spreekuur.
6. Verlaat na de afspraak direct de praktijk.
7. Reguliere controles van chronisch ziekten als diabetes, hart en vaatziekten en COPD worden waar mogelijk ingepland. Mogelijk vinden de consulten telefonisch of via een video verbinding plaats. Zowel bij onze praktijkondersteuners als bij de huisarts.
Wij danken u voor uw medewerking en begrip.

Namens het hele team van Medisch Centrum Kleverpark.

Heeft u vragen over COVID-19 (corona) Check eerst de volgende websites:
https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19  en voor vragen en antwoordenhttps://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden.
Publieksnummer RIVM: 0800-1351.
https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus.
Corona gerelateerd vragen of vragen m.b.t. de coronavaccinatie, kunt u alleen per e-mail via u persoonlijk account stellen.

Corona

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.