Erva – Praktijk Meuwissen Monquil – Haarlem
Header afbeelding
Praktijk Meuwissen Monquil
Schotersingel 155 2023 AD
Haarlem

Erva

Doktersassistente
Beschikbare dagen:
  • Woensdag
  • Donderdag
Afdeling:
1e etage

Mijn naam is Erva en ik ben werkzaam als doktersassistente. Voordat ik bij deze huisartsenpraktijk kwam werken, heb ik waardevolle ervaring opgedaan in het ziekenhuis. Mijn carrière begon bij de GGD, waar ik werkzaam was als prikster, en later heb ik ook in het ziekenhuis gewerkt.

Ervaring bij de GGD

Bij de GGD heb ik een belangrijke rol vervuld als prikster. Ik was verantwoordelijk voor het toedienen van vaccinaties en het bieden van ondersteuning tijdens vaccinatieprogramma’s. Deze ervaring heeft mijn kennis van preventieve gezondheidszorg en infectieziekten aanzienlijk vergroot.

In het ziekenhuis heb ik mijn vaardigheden als medisch professional verder ontwikkeld. Ik heb gewerkt op verschillende afdelingen.

Spreekuur als Doktersassistente

Binnen deze praktijk ondersteun ik ook het spreekuur als doktersassistente. Ik ben er om u te helpen met al uw gezondheidsvragen en -behoeften. U kunt bij mij terecht voor advies, onderzoek en behandeling van diverse medische klachten.

Passie voor Zorg

Mijn passie ligt in het ondersteunen van mensen bij het behouden en verbeteren van hun gezondheid. Als doktersassistent sta ik klaar om onze patiënten te helpen en te ondersteunen bij al hun gezondheidszorgen.

 

Terug naar overzicht